Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Aircocheck

De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttig accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Volkswagen Bedrijfsvoertuig zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Controle werking essentiële onderdelen:
- Controle koelende werking
- Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Wij raden aan om de airco om de twee jaar te laten onderhouden bij voertuigen ouder dan drie jaar.

Banden

Versleten banden kunnen gevaarlijk zijn, ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip, een langere remafstand en verhogen de trillingen in de bestuurdersruimte. Het is belangrijk om regelmatig de slijtage van uw banden na te kijken. Tijdens elk bezoek aan het Volkswagen-netwerk zal uw Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner de staat van uw banden nakijken.

Denk er ook aan om uw bandendruk na te kijken, zeker voor uw een lange reis maakt. Zo zal uw Volkswagen een optimale grip hebben op de weg en zal u brandstof besparen.

Onder de 7°C,  kies voor winterbanden!

Winterbanden worden aangeraden wanneer de  temperatuur onder de +7°C zakt bij regenweer en wanneer het droog is.

Voor uw comfort en veiligheid, winterbanden garanderen u :

Een optimale grip met behulp van de rijhulpsystemen (ESP, ABS, antislip) op een vochtige, modderige of ijzige ondergrond om u zo een korte remafstand te garanderen.
Verlaagt de kans op aquaplanning en verlaagt de kans dat de wagen uitbreekt.
De banden kunnen beter tegen de koude en hebben dus een langere levensduur.

Boven de 7°C,  kies voor zomerbanden!

De mix van rubbers in uw winterbanden maken deze zachter, waardoor ze meer grip en elasticiteit hebben bij koude temperaturen. Maar wanneer de temperatuur stijgt begint de rubber ook snel te verslijten. De banden krijgen minder grip en verhogen uw brandstofverbruik. Bovendien betekent een verlies aan grip ook een langere remafstand en dus minder veiligheid!

Goed om te weten : uw winter- of zomerbanden liggen bij uw thuis in de weg? U weet niet waar u ze kunt opbergen? Het Tyre Hotel is misschien iets voor u. Praat erover met uw Volkswagen Service Partner!

Bandengarantie

Ons wegennet ligt er vandaag niet altijd perfect bij en dit kan soms voor onaangename verrassingen zorgen. Een lekke of een beschadigde band bijvoorbeel brengt uw rijplezier en veiligheid in het gedrang.

Geniet daarom van onze exclusieve actie, de 36 maanden bandengarantie!

Tips:

Controleer uw banden regelmatig op abnormale vormgeving en slijtage.
Controleer ook de profieldiepte. Om u optimaal rijplezier te garanderen raden wij aan indien de profieldiepte voor zomerbanden minder dan 3 mm is en 4 mm voor winterbanden deze te vervangen.
Wissel uw zomerbanden tijdig voor winterbanden. Dat wil zeggen: wanneer de temperatuur onder de 7 graden daalt. Als geheugensteun let u op de omschakeling van zomeruur naar winteruur, want dit is het moment om van zomer- naar winterbanden over te schakelen. Dat levert u ook een kostenvoordeel op, want als u met winterbanden rijdt, spaart u uw zomerbanden en vice versa.
Overbelasting kan u band onherstelbaar beschadigen vergelijkbaar met dat van een te lage bandenspanning.

Geldigheid:

Uw bandengarantie is 36 maanden geldig vanaf de datum van de aankoop van uw banden. Bij een beschadiging geeft u aan ons de laatste aankoopfactuur van de band die in na-plaatsing door een officiële concessiehouder werd gemonteerd. Bij vandalisme voegt u daar een kopie van het pv van uw klacht bij de politie aan toe.
Wij overlopen alle details met u en beslissen of de bandengarantie van toepassing is. Dat doen wij aan de van de bandengarantiesticker die op uw aankoopfactuur werd gekleefd. Die bewijst of u de banden wel degelijk in het officiële netwerk hebt aangekocht.

Wie komt in aanmerking:

Personenwagens
4x4/SUV
Multivan Caravelle en Caddy.

Wie komt niet in aanmerking:

Amarok, Crafter en andere voertuigen ingeschreven als lichte vracht komen niet in aanmerking
Als de beschadiging het gevolg is van abnormale of onregelmatige slijtage, bijv. als gevolg van agressief rijgedrag, remmen ...
Als de beschadiging al gedekt is door de garantie van de bandenfabrikant, bijv. als de band niet gebalanceerd of rond is, bij geplooide staaldraden, bij onregelmatige snelle slijtage.
Als het defect onrealistisch is of als de klant een onwaarschijnlijk argument voorlegt.
Als de velgen beschadigd zijn of als er na een ongeval ook een beschadiging optreedt bij onderdelen van het chassis.

Carrosserie

Clever Repair

Uw lichte schade wegvegen was nog nooit zo eenvoudig!

Clever Repair repareert steenslag in uw voorruit.

Een steentje in uw voorruit met een putje of sterretje tot gevolg. Op het eerste gezicht niet zo erg, maar door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi kan er een fikse barst ontstaan. De vervanging van uw ruit lijkt onvermijdelijk. Waarom lijdzaam toezien tot het zover is?

Maak bij de eerste schade aan uw ruit een afspraak met uw Volkswagen Service Partner. U zult verbaasd opkijken hoe snel en goedkoop hij de ruit herstelt. Uw voorruit wordt zelfs weer even sterk als voorheen.

Wij herstellen zowel Volkswagen als andere merken. Dankzij het Eurogarant label zijn we multimerk hersteller.

Clever Repair repareert kleine schade in uw koetswerk.

Een deur van de wagen naast u op het parkeerterrein slaat tegen uw koetswerk. Een steen vliegt tegen uw motorkap. Lichte, maar vervelende beschadigingen. Met de nieuwste technieken is uw Volkswagen Service Partner in staat het grootste deel van de schade aan het koetswerk uit te gommen zonder naar de grote middelen te moeten grijpen. Blutsen uitdeuken bijvoorbeeld doet hij zonder verf. Zo herstelt u uw koetswerk met minimale kosten in plaats van met een beschadigd voertuig te blijven rondtoeren.

Vraag uw Volkswagen Service Partner om advies en de voordeligste kostenraming.

Clever Repair repareert krassen op uw bumper.

Het drukke stadsverkeer spaart uw zenuwen niet. En evenmin uw bumpers. De kleine krassen werkt uw Volkswagen Service Partner weg met een plaatselijke verfretouche. Hij garandeert u zelfs dezelfde afwerkingskwaliteit als die van een complete verfbeurt. En dit voor een aangename prijs.

De voordelen van de Clever Repair:

Niet duur: Een minimaal gebruik van herstellingsproducten en een kortere herstellingstijd maken uw factuur een stuk aantrekkelijker. Nadat uw Volkswagen Service Partner de schade aan uw voertuig heeft bekeken, geeft hij u een duidelijke, definitieve prijsraming.
Snel: Een afspraak bij ons is vlug gemaakt. En u rijdt met uw herstelde voertuig binnen de kortste keren weer gezwind de weg op.
Ecologisch: Vergelijk maar eens met de klassieke herstellingen. Voor deze vernieuwende techniek zijn er zeer weinig of zelfs geen vervuilende producten nodig.
Efficiënt: Het resultaat mag gezien worden. Het is in één woord: schitterend.
Kwalitatief hoogstaand: Uw Volkswagen Service Partner biedt u een service van de bovenste plank. Dat komt omdat hij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikt, maar ook over alle nodige technische knowhow.

Onderhoud & Herstellingen

Onderhoudsbeurten

Dankzij de technologische evoluties en de kwaliteit van de wagens kan Volkswagen Commercial Vehicles de periodiciteit tussen elke onderhoudsbeurt verder verlengen. U bespaart zodoende niet alleen geld, maar ook tijdrovende verplaatsingen naar de werkplaats.

  • Onderhoudsbeurten
  • Te gebruiken olie
  • Forfaitaire prijzen

Onderhoudsbeurten

Vandaag geniet elk Volkswagen-bedrijfsvoertuig van het nieuw onderhoudsconcept “Longlife” : concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

Deze nieuwe technologie laat Volkswagen toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 40.000 km (naar gelang het model)!

Zelfs al is uw Volkswagen uitgerust met een verklikkerlampje voor het oliepeil, wacht niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.

Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten. Opgepast, overschrijd nooit de maximale hoeveelheid.

Te gebruiken olie

De specificaties van motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal uw Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.

Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft. Opgepast, overschrijd nooit de maximale hoeveelheid.

Forfaitaire prijzen

De constructeur Volkswagen heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.

Dankzij het gebruik van deze forfaitaire prijzen kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de hele Volkswagen Commercial Vehicles-netwerk.

Uw Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner geeft u graag alle gewenste informatie betreffende het onderhoud van uw wagen.

Pechverhelping

VOLKSWAGEN ASSISTANCE

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24u/24 en 7/7 bereiken gelijk waar in Europa :

In geval van een panne of een technisch defect, bel: 054/33.88.62

uw gebruikelijke Volkswagen Service Partner

OF

VOLKSWAGEN ASSISTANCE + 32 (0)2 756.86.88


Volkswagen Assistance zorgt voor de depannage ter plaatse of voor het eventueel slepen van het voertuig naar de Volkswagen Service Partner van uw keuze, die met u de meest geschikte oplossing zal zoeken voor het verzekeren van uw mobiliteit*.

De tussenkomst van Volkswagen Assistance is gratis**. In het buitenland kan het soms gebeuren dat de depannagekosten ter plaatse dienen betaald te worden. Mocht dit het geval zijn, dan kan u bij uw terugkomst een aanvraag voor terugbetaling indienen bij uw Volkswagen Service Partner.

De gedetailleerde algemene voorwaarden van de bijstand worden vermeld op de website volkswagen.be (Volkswagen) onder de rubriek Diensten / Naverkoop / Volkswagen Assistance.

 

* Enkel geldig in België. In het buitenland wordt de wagen gesleept naar de dichtstbijzijnde Service Partner.

** Gratis Mobiliteitsgarantie: zolang u uw voertuig laat onderhouden bij een officiële Service Partner. Elke keer dat u uw voertuig laat onderhouden bij een Volkswagen Service Partner wordt uw mobiliteitsgarantie verlengd.

Ruitschade

Een sterretje in je voorruit? Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij je Volkswagen-verdeler.

Je ruiten zijn van levensbelang.

De ruiten van je auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie.

Op het eerste gezicht lijkt een sterretje niet zo erg, maar door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi kan er plots een fikse en onherstelbare barst ontstaan.

Zorg voor een optimale zichtbaarheid in alle weersomstandigheden, ook ’s nachts.

Daarom is het zo belangrijk dat je schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat je de ruit laat vervangen.

Contacteer ons. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Een kwaliteitsoccasie vinden bij

  • 100% nieuwe wagens
  • Interessante prijzen
  • Direct leverbaar

Nieuws

2jobs

Locatie